Illa Events: La Teva Solució Integral per a la Logística d’Esdeveniments

Qui Som?

Som Illa Events, una empresa especialitzada en la gestió integral d’esdeveniments, oferint solucions logístiques des de l’inici fins al final. Amb un equip dedicat i experimentat, ens assegurem que cada esdeveniment sigui un èxit rotund, atenent a tots els detalls amb professionalitat i eficàcia.

Els Nostres Serveis

A Illa Events, oferim una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats de cada client i esdeveniment:

  • Lloguer de material com: taules, cadires, escenaris, carpes i altres elements del sector.
  • Disseny, creació i construcció d’espais: Oferim treballs de diferents àmbits de la fusteria, tant com la construcció i la creació d’espais exclusius, com el disseny i la producció.
  • Planificació i Organització: Ens encarreguem de la planificació detallada de l’esdeveniment, des del concepte inicial fins a l’execució final.
  • Coordinació Logística: Gestionem tots els aspectes logístics: la contractació de serveis, l’organització de l’espai, la instal·lació de l’equipament i la supervisió de l’esdeveniment.
  • Serveis Post-Esdeveniment: Ens assegurem que tot es recull i es deixa en perfectes condicions, gestionant també les enquestes de satisfacció i l’avaluació final.

 

Experiència en Concerts i Festivals

A Illa Events, som experts en la gestió d’esdeveniments de petit, mitjà i gran format. La nostra experiència ens permet oferir solucions adaptades a cada tipus d’actuació, assegurant que tot estigui a la perfecció perquè el client/públic puguin gaudir d’una experiència inoblidable.

Projectes Destacats

Hem tingut el privilegi de gestionar la logística de diversos festivals i esdeveniments importants, destacant-nos per la nostra capacitat de coordinar i executar projectes complexos amb èxit:

  • L’Esperanzah!: Un festival de referència que promou la música i la cultura amb un fort compromís social i ambiental.
  • Magic Line de Barcelona: Un esdeveniment solidari que recull fons per projectes socials, destacant per la seva organització impecable i l’ambient festiu.
  • Dia Sense Cotxes: Una jornada que fomenta la mobilitat sostenible i la conscienciació ambiental, on la logística és clau per garantir una participació massiva i segura.
  • Fira Avícola del Prat de Llobregat: Un esdeveniment tradicional que celebra l’agricultura i la ramaderia local, requerint una logística i construcció d’espais precisa per acomodar visitants i expositors.
  • Fira d’Economia Solidària del Baix Llobregat: Un espai per promoure i donar visibilitat a iniciatives econòmiques que prioritzen les persones i el medi ambient, on la coordinació logística és essencial per l’èxit de l’esdeveniment.
 

Compromís amb l’Excel·lència

A Illa Events, el nostre compromís amb l’excel·lència ens impulsa a oferir serveis de la més alta qualitat. Ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients, assegurant que cada esdeveniment sigui únic i memorable.

Contacte

Si estàs planejant un esdeveniment i necessites un soci de confiança per gestionar la logística integral, no dubtis a contactar-nos. A Illa Events, estem preparats per fer realitat la teva visió i assegurar l’èxit del teu esdeveniment.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.